U bespaart€ 4,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opmail museumhuizen@hendrickdekeyser.nl om een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. U kunt hier online een tijdslot reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum.

Huis Timmerman

Dit museumhuis is elke eerste zondag van de maand open van 12:00 t/m 16:00. Bekijk de expositie over dit bijzondere element uit het huis.

Sierlijk stucwerk, verguld houtsnijwerk en grote schouwen bepalen de sfeer in het oude raadhuis van Monnickendam. De Grote zaal met goud leerbehang is heel bijzonder en de grote monumentale trap is een ware blikvanger. Kom binnen en ontdek het interieur achter de imposante voorgevel.

Museumhuizen van Vereniging Hendrick de Keyser

Vereniging Hendrick de Keyser behoudt al meer dan 100 jaar de mooiste huizen van Nederland. Museumhuizen zijn de bijzonderste huizen van deze vereniging. Je krijgt er een beeld van hoe er van 1550 tot nu geleefd wordt in Nederland. Naast verhalen over de architectuur, de geschiedenis en de bewoners, beleef je het huis vooral zelf. In de Museumhuizen geen gefluister of afzetkoordjes. Ga zitten op de stoelen, kijk in de kast of bak koekjes in de keuken....

Contact

Raadhuis van Monnickendam

Noordeinde 5

1141 AE Monnickendam


www.museumhuizen.nl

Beeld: Arjan Bronkhorst

Vergelijkbaar aanbod