Wij verloten5 x 2 tickets
Ter waarde van€ 34,- per ticket
Vooreen datum naar keuze 
De actie loopt van30 september t/m 24 oktober 
Winnaars ontvangenuiterlijk 1 november bericht 

ArtNight

Geniet van een heerlijk creatief avondje uit en ga zelf aan de slag met kwasten en verf! Tijdens de schilderworkshops van ArtNight maakt u een eigen kunstwerk door de stapsgewijze instructies van de getalenteerde ArtNight Artists. Kom alleen, met een partner of vriendinnen! Wat er verder op de planning staat? Een offline avond vol plezier en creativiteit, waarbij u nieuwe mensen ontmoet, iets nieuws leert en ook nog eens met een eigen kunstwerk naar huis gaat. Unleash your inner-artist!

Voor ArtNights is geen voorkennis of artistieke vaardigheid nodig. Wij zorgen voor alle materialen en onze ArtNight Artist begeleidt alle deelnemers stap voor stap, zodat iedereen van een avondje offline kunst kan genieten.


Als deelnemer van de BankGiro Loterij maakt u nu kans op 2 tickets voor ArtNight op een datum naar eigen keuze!

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft
Over ArtNight

ArtNight is opgericht in 2016 en sindsdien snel gegroeid. Tijdens de ArtNight evenementen gaan deelnemers onder begeleiding van een lokale kunstenaar aan de slag met een eigen kunstwerk. Leer schilderen als Frida Kahlo of maak een prachtige zonsondergang. Met ArtNight komen creativiteit, offline genieten en talentontwikkeling samen!

Beleef een ArtNight op verschillende locaties door het hele land. Kies uit Alkmaar, Amsterdam, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg of Utrecht.

Contact

ArtNight


www.artnight.nl

Let op: Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar op locatie, maar niet in de prijs inbegrepen. Het ticket is alleen voor de workshop en inclusief alle materialen om te schilderen. 

Vergelijkbaar aanbod