U bespaart  € 17,- per ticket
Op max.  1 ticket per VIP-KAART
Let op u dient online een tijdslot te reserveren
alleen op vertoon van de VIP-KAART

Let op

Kasteel de Haar opent de deuren op 1 juni. In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland! Ons middeleeuwse kasteel kenmerkt zich door de rijke en extravagante geschiedenis en de vele bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuil gaan. Kasteel de Haar geeft een uniek inzicht in het flamboyante leven van de familie van Zuylen in de 20ste eeuw.

Kasteel de Haar is het grootste kasteel van Nederland. Ruim 100 jaar lang woonde hier elke septembermaand een machtige en invloedrijke familie. Ze hielden dan grote feesten met extravagante diners met gasten als Coco Chanel, Maria Callas en Yves Saint Laurent.Tegenwoordig kan iedereen het kasteel bezoeken. De zaalgidsen vertellen verhalen die u terugvoeren naar de hoogtijdagen van het kasteel en de enorme rijkdom waarin de internationale jetset aan het begin van de 20ste eeuw leefde. Het kasteel spreekt voor jong en oud tot de verbeelding. Kijk voor de actuele openingstijden op www.kasteeldehaar.nl.


De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Contact

Kasteel de Haar

Kasteellaan 1

3455 RR Haarzuilens

030 677 8515


www.kasteeldehaar.nl

Vergelijkbaar aanbod