U ontvangt20% korting aan de kassa
Op max.5 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijs€ 11,50
Let opalleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Denk hierbij aan gesloten musea, theaters en attracties en evenementen die zijn afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, verwijzen wij u naar deze aanbieders voor de meest actuele stand van zaken. Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Kasteel Doorwerth

De rijke geschiedenis van dit kasteel omvat meer dan zeven eeuwen. Nu pronkt het weer in zijn volle 17e-eeuwse glorie, compleet met poortgebouw, koetshuis, stallen en moestuin. In de wapenkamer kunnen kinderen een maliënkolder passen en in de zuidvleugel vindt u exposities die de geschiedenis van het kasteel, de bosbouw en de jacht in Nederland in beeld brengen. 

Over Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. In het kasteel zijn drie musea te bezoeken. Op de stuwwal erachter ligt een afwisselend heuvellandschap met bossen, akkers en weilanden waar het heerlijk wandelen of fietsen is.

Contact

Kasteel Doorwerth

Fonteinallee 2 B

6865 ND Doorwerth

263397406


www.kasteeldoorwerth.nl

Vergelijkbaar aanbod