U bespaart Tot € 17,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let opalleen op vertoon van de VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Denk hierbij aan gesloten musea, theaters en attracties en evenementen die zijn afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, verwijzen wij u naar deze aanbieders voor de meest actuele stand van zaken. Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Kastelen

In Nederland waren ooit zo’n 3.500 kastelen. Nu is daar naar schatting nog 10% van over. Kastelen spreken bij zowel volwassenen als kinderen tot de verbeelding. Hier kun je immers de geschiedenis beleven en voelen hoe adellijke families in al hun pracht en praal leefden. Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART kunt u historisch genieten van diverse kastelen in Nederland! Klik op de naam van het kasteel om de specifieke korting en voorwaarden te lezen.

Gelderland

Kasteel Ruurlo

Het prachtig gerestaureerde kasteel combineert vijf eeuwen bouwhistorie met moderne toparchitectuur. Dit kasteel bezoekt u gratis met de VIP-KAART.

Noord-Holland

Muiderslot

Vlakbij Amsterdam ligt het Rijksmuseum Muiderslot waar u van alles leert over de Gouden Eeuw.

Overijssel

Kasteel het Nijenhuis
In de 4,5 hectare grote beeldentuin van Kasteel het Nijenhuis, op 20 minuten rijden vanaf Zwolle, staan ruim 100 sculpturen opgesteld van belangrijke internationale en nationale beeldhouwers.


Utrecht

Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het van de activiteiten.

Contact

Top Kastelen


www.topkastelen.com

Vergelijkbaar aanbod