U ontvangtTot 50% korting aan de kassa
Op max.5 tickets per VIP-KAART
Let opalleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Let op
In verband met de coronamaatregelen dient u bij de kastelen een online tijdslot te reserveren voor uw bezoek. Bekijk de onderstaande pagina's of raadpleeg de website van het kasteel voor de laatste informatie.

Kastelen

In Nederland waren ooit zo’n 3.500 kastelen. Nu is daar naar schatting nog 10% van over. Kastelen spreken bij zowel volwassenen als kinderen tot de verbeelding. Hier kun je immers de geschiedenis beleven en voelen hoe adellijke families in al hun pracht en praal leefden. Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART kunt u historisch genieten van diverse kastelen in Nederland! Klik op de naam van het kasteel om de specifieke korting en voorwaarden te lezen.

Gelderland

Kasteel Cannenburch

Het kasteel is gebouwd op de ruïne van een middeleeuwse burcht. De oorspronkelijke bewoners van het kasteel nemen je mee terug naar de 18de eeuw.

Kasteel Doorwerth

De rijke geschiedenis van het kasteel omvat meer dan zeven eeuwen. Nu pronkt het weer in zijn volle 17de eeuwse glorie, compleet met poortgebouw, koetshuis, stallen en moestuin.

Kasteel Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan ’s-Heerenberg wacht een overweldigende ervaring. Opeens ontvouwt zich het uitzicht op het middeleeuwse kasteel Huis Bergh.

Slot Loevestein

Deze vesting in de Oude en de Nieuwe Hollandse Waterlinie ligt op een unieke plek waar Maas en Waal samenkomen en Gelderland, Brabant en Zuid-Holland elkaar raken.

Groningen

Menkemaborg

De Menkemaborg te Uithuizen geeft een indrukwekkend beeld van het leven en wonen op een Groninger borg in de achttiende eeuw.

Limburg

Kasteel Hoensbroek

Dit is een van de best bewaarde kastelen van Europa waar avonturen uit verre verledens tot leven komen.

Noord-Brabant

Kasteel Heeswijk

Prominent in het Aa-dal ligt Kasteel Heeswijk, één van de vier topmonumenten in Brabant. Bezoekers kunnen de duizendjarige geschiedenis van het kasteel beleven.

Kasteel Helmond

Midden in de stad ligt dit eeuwenoude kasteel, de grootste waterburcht van Nederland. Uw ticket geeft ook toegang tot de nabij gelegen Kunsthal.

Utrecht

Kasteel Amerongen

Ontmoet vijf bijzondere, adellijke bewoners van Kasteel Amerongen!

Slot Zeist

Geniet van prachtige exposities in de vorstelijke sferen van Slot Zeist.

Slot Zuylen

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het toont de wooncultuur van de Utrechtse adel vanaf de 13e eeuw en is omringd door fraaie tuinen en gelegen in een prachtig landschap.

Zuid-Holland

Kasteel Duivenvoorde

Duivenvoorde is een nog steeds bewoond kasteel en landgoed waarvan de wortels teruggaan tot in de 13de eeuw.

Nog meer kastelen bezoeken? Bezoek deze kastelen gratis met de VIP-KAART!

Contact

Top Kastelen


www.topkastelen.com

Vergelijkbaar aanbod