U ontvangt 3 nummers voor slechts € 10
U krijgtbijna 50% korting op een proefabonnement 
Het abonnement stopt automatisch na 3 nummers
Let ophoud uw VIP-KAART bij de hand

Kennismakingsabonnement op een tijdschrift naar keuze

Superaanbieding: 3 nummers voor slechts € 10,-

New Skool Media is dé special interest uitgever van Nederland, met een uitgebreid portfolio van diverse tijdschriftenmerken, van o.a. delicious., Elsevier Weekblad, Formule1, Roots, Seasons, Truckstar en Zin Magazine. Neem een proefabonnement van 3 edities op een titel naar keuze voor slechts € 10,-. Het proefabonnement stopt automatisch.

Kies uit een van de 15 tijdschriften: Columbus Travel, delicious., Elsevier Weekblad, Fiets, FietsActief, Formule 1, KIJK, KNIPkids, Knipmode, Procycling, Roots, Seasons, Truckstar, Vorsten en Zin. Ontdek de beste vakantiebestemmingen weg van de massa met Columbus Travel, leer alles over het onderhoud van je racefiets met Fiets Magazine, maak de leukste kleding met Knipmode, blijf op de hoogte van het koninklijk nieuws met Vorsten en kom alles te weten over de wetenschap met KIJK.

Kennismakingsabonnement op Zin Magazine


Speciale actie voor deelnemers

Het tijdschrift Zin is er voor de zelfbewuste, ondernemende vrouw die middenin het leven staan. Elke vier weken inspireren we je in Zin met diepgaande verhalen, buitengewone interviews, liefdevolle portretten, culturele tips en prikkelende reisverslagen. Maak supervoordelig kennis met Zin. Neem een proefabonnement met 3 edities van Zin voor slechts € 10,- i.p.v. € 19,50. Het proefabonnement stopt automatisch.

Maandelijks schenken we aandacht aan de laatste en meest relevante cultuurtips, van boek tot expositie. Daarnaast vind je in Zin ook altijd praktische zaken terug, zoals handzame reportages over geld, werk, zorg en gezondheid en nuchtere artikelen over mode, verzorging, shoppen en koken. Kortom, Zin schrijft over alles wat je leven verrijkt: cultuur, lezen, reizen, zelfontplooiing en inspirerende rolmodellen.
Vergelijkbaar aanbod