U ontvangttot € 2,- korting 
Op max.4 tickets per VIP-KAART
Let opalleen geldig aan de kassa van de bioscopen
alleen geldig van ma t/m vrij tot 18.00 uur
niet geldig tijdens vakanties
voor bijzondere vertoningen geldt een toeslag
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Let op
In verband met de coronamaatregelen zijn er een aantal nieuwe regels van kracht. Wij verzoeken u tijdens uw bezoek 1,5 meter afstand te houden en de RIVM-richtlijnen te volgen. Klik hier voor de laatste updates.

Kinepolis bioscopen

Tot wel € 2,- korting op 4 kaarten bij de Kinepolis bioscoop bij u in de buurt!

Kinepolis weet de traditionele bioscoopervaring te verruimen tot een bredere wereld van film en entertainment. De bioscoop biedt haar publiek maximale flexibiliteit in de keuze wanneer, waar en hoe van dit aanbod te genieten. Kinepolis wil haar klanten de ultieme filmbeleving bezorgen en combineert daartoe een state-of-the-art bioscoopinfrastructuur met een aanbod op maat voor iedereen!

 

Deelnemende bioscopen

   Nu te zien: Alles is zoals het zou moeten zijn

   Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terugkomt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

   Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

   Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

   BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

   Contact

   Kinepolis Bioscopen


   www.kinepolis.nl

   Vergelijkbaar aanbod