U bespaart € 10,95 per ticket (incl. toegang park)
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
ook gratis toegang voor 2 tot het park in november
exclusief parkeerkosten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. 
De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december en niet op maandagen (museum is gesloten). Bij het Kröller-Müller Museum krijgt u alleen in november ook gratis toegang tot Het Nationale Park Hoge Veluwe voor twee personen op vertoon van uw VIP-KAART. Parkeren is bij deze actie niet inbegrepen. Kijk op www.hogeveluwe.nl voor de parkeerkosten.

Gaat u in een andere maand dan november naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren en wordt er een gezondheidscheck gedaan. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met de supportafdeling via de ticket support-knop.

Kröller-Müller Museum

Tussen 1907 en 1922 creëerde Helene Kröller-Müller een van de grootste privécollecties kunst die de twintigste eeuw kent: een verzameling van bijna 11.500 kunstwerken. Bewonder ze in dit iconische museum in Otterlo.

Tussen 1907 en 1922 creëerde Helene Kröller-Müller een van de grootste privécollecties kunst die de twintigste eeuw kent: een verzameling van bijna 11.500 kunstwerken. U ziet ze in dit museum. In de bossen van Het Nationale Park Hoge Veluwe ligt het bijzondere Kröller-Müller museum. Er zijn hier bijna 90 schilderijen en 180 tekeningen van Vincent van Gogh te zien, maar ook werken van Claude Monet, Pablo Picasso, Georges Seurat en Piet Mondriaan. Met het natuurpark van 5.500 hectare naast de deur, kunt u in één dag mooi kunst met natuur combineren!

Contact

Kröller-Müller Museum

Houtkampweg 6

6731 AW Otterlo

0318 591 241

10:00 - 17:00


www.krollermuller.nl

Beeld: Kröller-Müller Museum

Vergelijkbaar aanbod