Exclusief voor deelnemers betaalbare kunst van fotografietalenten
Let op voor deze actie geldt: OP=OP
gelimiteerde oplage per print
bestelproces loopt via de shop
alleen geldig via een check van uw VIP-KAART

Tot 50% korting op bijzondere kunstwerken

Altijd al gedroomd van een mooi kunstwerk aan uw muur? Dit is uw kans! Exclusief voor de BankGiro Loterij deelnemers, bieden wij prints in gelimiteerde oplage en daardoor zeer vriendelijk geprijsd. Uw voordeel kan oplopen tot wel 50%! Van zowel wereldberoemde fotografen als Anton Corbijn tot aanstormend talent. En al ingelijst, dus u hangt uw favoriet zo aan de muur!


Kunstaanbieding: werken vanaf € 90,-

In samenwerking met Foam Fotografiemuseum Amsterdam selecteerde de BankGiro Loterij 6 unieke fotokunstwerken. In de webshop leest u meer over deze kunstaanbieding, de fotografen, de geselecteerde werken én bestelt u het kunstwerk van uw keuze. Al vanaf € 90,- heeft u een ingelijst werk in huis!

NAAR DE SHOPv.l.n.r: Lana Prins - Water Me II, 2017, Anton Corbijn - Adut Akech, 2018 en Douglas Mandry - Untitled III Uit de serie Unseen Sights, 2018MEER INFOv.l.n.r: Scheltens & Abbenes - The History of Dutch Food, 2015, Maarten van Schaik
- If you’ve been wise and found the blaze, 2019 en Marnix Goossens - Still Spring, 2012


MEER INFO

Over Foam Fotografiemuseum Amsterdam

Foam is all about photography. Foam is een internationaal opererende organisatie op het gebied van de hedendaagse fotografie, gehuisvest in Amsterdam. Foam laat mensen van over de hele wereld genieten van fotografie, of het nu in het museum is in Amsterdam, of via het internationaal gedistribueerde Foam Magazine en online. Foam informeert en inspireert een zo breed mogelijk publiek door het tonen van alle facetten van de fotografie, waarbij wereldberoemde fotografen een plek krijgen naast jong opkomend talent.

“Door samen te werken met de BankGiro Loterij voor deze bijzondere actie, bieden we een nog breder publiek de kans om kunst aan te schaffen voor een zeer toegankelijke prijs. De deelnemer van de BankGiro Loterij krijgt iets bijzonders én ze steunen de kunstenaar”

 

Nynke de Haan – directeur Foam Fotografiemuseum Amsterdam

 

Actievoorwaarden

  • U kunt van elke fotograaf een kunstwerk kopen. Maar van elke fotograaf niet meer dan één stuk.
  • De kunstwerken zijn in gelimiteerde oplage beschikbaar. Hiervoor geldt op=op.
  • U hoeft geen verzendkosten te betalen.
  • Wilt u het kunstwerk retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst. Neem hiervoor contact op met 088 – 623 7030 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 19.00 uur). U hoeft geen verzendkosten te betalen.


Vergelijkbaar aanbod