U bespaart€ 16,50  per ticket
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Let op2 personen gratis-actie geldt alleen van 13 oktober t/m 8 maart 2020
u hoeft de tijdelijke toeslag niet te betalen
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Kunsthal Rotterdam

De Kunsthal biedt met ongeveer 25 tentoonstellingen per jaar een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen.

Thierry Mugler - Couturissme

13 oktober t/m 8 maart 2020

Futuristische japonnen, ingesnoerde tailles, exotische wezens en Hollywood-achtige prestige: maak vanaf 13 oktober kennis met de markante kunstenaar Thierry Mugler in de Kunsthal. De grootschalige tentoonstelling onthult de verschillende universums van deze markante kunstenaar – visionair, couturier, regisseur, fotograaf en parfumeur – in de vorm van een retrospectief, waarbij de nadruk ligt op zijn prêt-à-porter en haute couture collecties. In ‘Thierry Mugler: Couturissime’ schitteren meer dan 150 outfits uit de periode tussen 1977 en 2014, bewonder je nooit eerder getoonde accessoires, clips en video’s en hangt het werk van de grootste hedendaagse modefotografen, zoals Helmut Newton en Richard Avedon. Aan de hand van een wervelend, multimediaal tentoonstellingsontwerp reis je door het theatrale oeuvre van de extravagante Fransman. De tentoonstelling werd geïnitieerd door het Montreal Museum of Fine Arts en is tot stand gekomen in samenwerking met Clarins Group en Maison Mugler.

Over De Kunsthal

De Kunsthal maakt jaarlijks zo'n 25 zeer diverse en vaak spraakmakende tentoonstellingen waarmee ze een avontuurlijke reis biedt langs verschillende culturen en kunststromingen. Van moderne meesters en hedendaagse kunst tot vergeten culturen, fotografie, mode en design. Speerpunten zijn aandacht voor talentontwikkeling en het samenwerken met organisaties in de stad Rotterdam en ver daarbuiten.

Contact

Kunsthal Rotterdam

Westzeedijk 341

3015 AA Rotterdam

010 440 03 01

10:00 - 17:00


www.kunsthal.nl

Beeld: Alan Strutt, Yasmin Le Bon, Palladium, London, 1997 ; Evening Standard Magazine, October 1997. Photo: © Alan Strutt. Outfit: Thierry Mugler, La Chimère collection, “La Chimère” gown, haute couture fall/winter 1997–1998.

Vergelijkbaar aanbod