U ontvangt20% voordeel op tickets
Op max.8 tickets per VIP-KAART
Voorgeselecteerde rangen 
Reguliere prijsvanaf € 40,79
Voor vragen bel naar Eventim: 0900 1353
Let opexclusief € 1,85 orderkosten
voordeel is berekend op de ticketprijs (excl. servicekosten) 
voordeel niet geldig op service, garderobe- en restauratiekosten
alleen geldig op vertoon van de VIP-KAART

Shows t/m 31 mei gecanceld. Wij nemen spoedig contact op met alle boekers.

Beste bezoeker,

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen met meer dan 100 mensen afgekondigd. In overeenstemming met deze verordening worden alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland (ANASTASIA, TINA – De Tina Turner Musical en LAZARUS) die gepland staan tot en met 31 mei tot nader order gecanceld. Voor LAZARUS betekent dit dat de gehele tour komt te vervallen.

Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Bezoekers worden dringend verzocht geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland, of onze ticketingpartner Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets voor een van de voorstellingen hebben gekocht.

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt, maar hebben alle begrip voor de beslissing van de autoriteiten en hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.

Lazarus

Alle grote hits van David Bowie in een adembenemend mooie voorstelling

In de film ‘The Man Who Fell To Earth’ uit 1973 speelde David Bowie de rol van Thomas Newton. Lazarus begint waar de film eindigt: in het appartement van Thomas Newton. Een man die zich onbegrepen voelt op aarde, wordt achtervolgd door een liefde uit zijn verleden en verlangt naar ontsnapping. Lazarus is must see theater! Bejubeld door de pers, door bezoekers gewaardeerd met een 8.1 en bekroond met 4 awards. Wacht niet langer als je deze adembenemend mooie voorstelling nog wilt zien!


Briljante cast

‘Heroes’, ‘Changes’, ‘Life on Mars?’, ‘Absolute Beginners’ en vele andere Bowie-hits zijn de rode draad in Lazarus. De tijdloze songs worden in het Engels gezongen door een briljante cast, met onder meer Dragan Bakema als Thomas Newton en Noortje Herlaar in de rol van zijn assistente Elly. Ze worden begeleid door de zevenkoppige Lazarus-band die de muziek van wereldster Bowie laat schitteren.“Beter dan het origineel uit New York”
- VolkskrantBeeld: Jan Versweyveld

Beeld: Jan Versweyveld

Contact

Beeld: Jan Versweyveld

Vergelijkbaar aanbod