U ontvangt20% korting
Op max.8 tickets per VIP-KAART
Met codeBGLVIPTK20
Voor vragenbel naar (0)30 260 00 55
Let op€ 3,- boekingskosten per transactie
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Let op: een aantal van de Ligconcerten is verplaatst naar een nieuwe datum (zie onder). Heeft u tickets gekocht voor een van de verplaatste Ligconcerten? Dan blijven uw tickets geldig op de nieuwe datum. In verband met de coronamaatregelen zijn er een beperkt aantal tickets bescikbaar per concert, dus boek snel! Lees hier meer informatie over de Ligconcerten.

Ligconcerten

Lig, luister, sluit je ogen, ontspan en geniet


Een origineel ligconcert® van pianoduo Sandra en Jeroen van Veen op twee vleugels met hun betoverende bewerking en uitvoering van de beroemde Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt, maar ook muziek van Ludovico Einaudi, Yiruma, Tiersen & Jeroen van Veen zelf (maar dan solo). Neem je eigen matje en matrasje mee en ga liggend genieten van de unieke en relaxte sfeer van de ligconcerten® op heel bijzondere locaties, van fabriekshallen tot gevangenissen. Combineer je concertbezoek eens met een heerlijk diner of interessante rondleiding afhankelijk van de locatie. Vergeet je niet je eigen matje of matrasje mee te nemen?

 

Boek tickets via:

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Theaterkantoor.nl

algemeen@theaterkantoor.nl
+31 (0)30 260 00 55

(ma t/m vr 09:00-18:00, uitgezonderd feestdagen)

Vergelijkbaar aanbod