U ontvangt20% korting
Op max.8 tickets
Met codeBGLVIPTK19
Overige kosten€ 3,- boekingskosten per transactie
Let opalleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Alle voorstellingen en samenkomsten zijn tot en met 1 juni 2020 afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. In verband met de verwachte drukte, vragen wij u namens de partners niet zelf contact op te nemen.

Let op: voor alle Ligconcerten wordt gezocht naar een nieuwe datum (zie onder). Zodra er meer bekend is, ontvangt u bericht. Mocht het concert worden verplaatst, dan blijven uw tickets geldig. Lees hier meer informatie over de Ligconcerten.

Ligconcerten

Lig, luister, sluit je ogen, ontspan en geniet


Een origineel ligconcert® van pianoduo Sandra en Jeroen van Veen op twee vleugels met hun betoverende bewerking en uitvoering van de beroemde Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt, maar ook muziek van Ludovico Einaudi, Yiruma, Tiersen & Jeroen van Veen zelf (maar dan solo). Neem je eigen matje en matrasje mee en ga liggend genieten van de unieke en relaxte sfeer van de ligconcerten® op heel bijzondere locaties, van fabriekshallen tot gevangenissen. Combineer je concertbezoek eens met een heerlijk diner of interessante rondleiding afhankelijk van de locatie. Vergeet je niet je eigen matje of matrasje mee te nemen?

 

Boek tickets via:

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Theaterkantoor.nl

algemeen@theaterkantoor.nl
+31 (0)30 260 00 55

(ma t/m vr 09:00-18:00, uitgezonderd feestdagen)

Vergelijkbaar aanbod