U bespaart€ 17,95 per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren 
toon uw reservering aan de kassa
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op
Aviodrome opent de deuren vanaf 1 juni. In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele informatie en openingstijden

Aviodrome

Beleef een dag vol vliegtuigactie bij Luchtvaartmuseum Aviodrome. Stap aan boord van een echte Boeing 747, test jezelf in de flight simulator of bekijk de 4D-film Skymania. De geschiedenis van de luchtvaart wordt hier verteld aan de hand van meer dan 100 vliegtuigen.

Bij Aviodrome ontdekken jong en oud de fascinerende geschiedenis van de luchtvaart. Aviodrome beschikt over een complete verzameling van meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Bekijk onder andere de Fokker Spin, de Douglas DC-2 en de Lockheed Constellation. Daarnaast organiseert het museum allerlei evenementen en zijn er spannende activiteiten. Zo voelen kinderen zich als een echte piloot tijdens de pilotenopleiding en kan iedereen aan boord stappen van een Boeing 747 Jumbo Jet. Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome! 

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Contact

Aviodrome

Pelikaanweg 50

8218 PG Lelystad

0320 289 842

10:00 - 17:00


www.aviodrome.nl

Vergelijkbaar aanbod