U bespaart€ 19,50 per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
U ontvangt20% korting op max. 4 extra tickets
Let opalleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Madurodam

Beleef Nederland op z'n grootst! In de indoorattracties van Madurodam komen de grote verhalen écht tot leven. Ga terug in de tijd in één van de experiences op ware grootte of speel zelf een rol in een bijzonder Nederlandse hoogtepunt...

Versla de Waterwolf in Madurodam

Het gemaal treedt langzaam in werking, de balansarmen beginnen te bewegen, ketels ontvlammen in vuur, stoom ontsnapt en het gemaal in Madurodam trilt op haar grondvesten...zal het lukken om de Waterwolf te verslaan? Beleef in de nieuwe spectaculaire familieattractie hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Kom langs en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen.

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Over Madurodam

Ontdek waar een klein land groot in is. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix uw eigen beats, leer vliegen op Schiphol of laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Stap aan bood van het schip De Vergulde Bever en maak een reis van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam in de 17e eeuw. Bij Madurodam beleeft iedereen Nederland op z'n grootst!

Contact

Madurodam

George Maduroplein 1

2584 RZ Den Haag

070 - 416 24 00

09:00 - 20:00


www.madurodam.nl

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Vergelijkbaar aanbod