U bespaart € 9,50 per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan geld
t: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.

In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Mariniersmuseum

Ontdek de geschiedenis en het leven van de stoerste soldaten van Nederland: het Korps Mariniers.

Stap in de schoenen van een marinier

t/m december 2020

In het Mariniersmuseum kun je voor even marinier zijn in de nieuwe experience Mariniers op Missie. Als bezoeker kies je met je team (oftewel je vrienden en familie) een van de drie missies uit. Na een briefing, omkleden en het pakken van uitrusting, is het aan jou om de missie tot een succes te brengen. Met een koptelefoon op gaan jullie de experience in… Zo leer je wat het betekent om als marinier op missie te gaan en welke vaardigheden je moet bezitten om deze succesvol af te ronden.


Over het Mariniersmuseum

Het Mariniersmuseum in Rotterdam is samen met het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, het Marechausseemuseum in Buren en het Marinemuseum in Den Helder, onderdeel van de Vier Defensie Musea. In het Mariniersmuseum ontdek je de geschiedenis en het leven van de stoerste soldaten van Nederland: het Korps Mariniers.

Contact

Mariniersmuseum

Wijnhaven 7 - 13

3011 WH Rotterdam

010 412 96 00

10:00 - 17:00


www.mariniersmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod