U bespaart € 14,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Maritiem Museum

Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.

Zeemonsters

31 maart 2019 t/m 1 september 2021


Hoe ziet het monster van Loch Ness er nou echt uit? En hoe is een ontmoeting met de mega-octopus Kraken? Bestaan deze zeemonsters eigenlijk wel? Duik onder water in de familietentoonstelling Zeemonsters en ontdek alle geheimen van de zee. Van reuzenkrabben tot zeemeerminnen, in de onderwaterwereld zijn mysterieuze avonturen te beleven. Het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam zorgt dat er ook echte beesten zijn te bewonderen, zoals de tentakels van een reuzenoctopus. Verhalen over zeemonsters zijn al eeuwenoud, maar ook vandaag de dag zijn we nog gefascineerd door wat er allemaal lijkt te leven onder het wateroppervlakte. Durf jij oog in oog te staan met alle bijzondere schepsels uit de zee?

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Over het Maritiem Museum

Ontdek de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Beleef avonturen met de beroemde Professor Plons, of waan u op een booreilend bij de Offshore Experience, mede mogelijk gemaakt door een schenking van de BankGiro Loterij.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.


Contact

Maritiem Museum

Leuvehaven 1

3011 EA Rotterdam

010 413 26 80

10:00 - 17:00


www.maritiemmuseum.nl

Beeld: Maritiem Museum Rotterdam, Marco de Swart

Vergelijkbaar aanbod