U bespaart€ 9,50 per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum.

Markiezenhof

Welkom in het Markiezenhof, het oudste stadspaleis van Nederland. Loop door het 15de-eeuwse gebouw en ontdek hoe de Heren en Markiezenhof leefden en hoe Bergen op Zoom zich ontwikkelde van handels- tot vestingstad.


Markies in het web

19 juli t/m 19 februari 2020

Netwerken lijkt in deze tijd belangrijker dan ooit; voor zakelijke doeleinden, maar ook voor privédoeleinden. Het is een kunst om goede contacten te onderhouden én uit te breiden. Tegenwoordig gebruiken mensen daarvoor vaak sociale media. Het belang van een goed netwerk is van alledag. De heren en markiezen van Bergen op Zoom hebben dit goed door. Maar wat is hun geheim?

Over het Markiezenhof

Museum het Markiezenhof maakt samen met theater De Maagd en het Centrum voor de Kunsten deel uit van het (gemeentelijk) Cultuurbedrijf Bergen op Zoom. Het Markiezenhof wil zich als modern stadsmuseum profileren en een actieve rol spelen in cultureel en monumentaal Bergen op Zoom. Het stadspaleis waarin het museum is gevestigd is een platform voor kunst, cultuur en erfgoed.

Contact

Markiezenhof

Steenbergsestraat 6 8

4611 TE Bergen op Zoom

0164 - 277 077


www.markiezenhof.nl

Beeld: Cultuurbedrijf Bergen op Zoom

Vergelijkbaar aanbod