U ontvangt 50% korting
een gratis tekstboek en CD
Op max. 6 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijsvanaf € 75,- tot € 80,-
Gebruik de codeBGL20
Voor vragen0900-8191 (€ 0,45 p/m)
Let op€ 6,95 servicekosten per bestelling 
alleen geldig op vertoon van de VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Alle voorstellingen en samenkomsten zijn tot en met 1 juni 2020 afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Let op: alle concerten van Beleef Klassiek tot en met maandag 1 juni 2020 worden verplaatst naar een nieuwe datum. Zodra er meer bekend is, ontvangt u bericht. Uw tickets blijven geldig voor de nieuwe data. Lees hier meer informatie over de concerten van Beleef Klassiek.

Matthäus Passion 

De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd bij het Nederlandse publiek. The Bach Choir & Orchestra zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie. Op 4 april 2020 zullen zij de 500ste uitvoering spelen, gedirigeerd door Pieter Jan Leusink. De musici in het orkest bespelen authentieke instrumenten uit Bachs tijd en zij behoren tot de top uit Europese barokorkesten. The Bach Choir of the Netherlands wordt geroemd om haar dynamische en expressieve klank. Samen zijn deze musici als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.


Vergelijkbaar aanbod