U ontvangt20% korting aan de kassa
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Let opalleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Denk hierbij aan gesloten musea, theaters en attracties en evenementen die zijn afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, verwijzen wij u naar deze aanbieders voor de meest actuele stand van zaken. Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Moco Museum

Bekijk moderne en hedendaagse kunst op de perfecte locatie voor de kunstliefhebber: aan het Museumplein te Amsterdam.

Banksy - Laugh Now

De tentoonstelling bestaat uit 50 originele werken samengesteld uit privé collecties. Het Moco Museum heeft zijn iconische werken zoals, Laugh Now, Barcode, Girl with Balloon, Kids on Guns, Flower Thrower, Monkey Queen, Kate Moss, Soup Can en nog meer in de collectie. Het werk wat centraal staat is de Beanfield, met een afmeting van 2.5 bij 3.5 meter. Banksy is bekend vanwege zijn streetart, welke over de hele wereld te zien is. In London kun je zelfs speciale Banksy tours doen. De originele werken die Banksy heeft gemaakt op hout, papier en canvas zijn minder bekend en ook in Moco te zien.

Over het Moco Museum

In Moco ziet u een breed assortiment aan moderne en hedendaagse kunst. Het museum richt zich op bewezen pioniers en protagonisten, de zogenaamde ‘Rock Stars of Art’. Met spannende tentoonstellingen van bijzondere gastcuratoren geeft het een blik in de particuliere kunstwereld, een wereld die meestal verborgen blijft voor het grote publiek. Zo hingen er eerder werken van gerenommeerde artiesten als Keith Haring, Andy Warhol en Picasso. 

Contact

Moco Museum

Honthorststraat 20

1070DE Amsterdam

+31203701997

09:00 - 19:00


www.mocomuseum.com

Vergelijkbaar aanbod