U bespaart  € 15,50 per ticket
Op max.  1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen op vertoon van de VIP-KAART
eventuele extra kosten voor tijdelijke tentoonstellingen
Tip: voorafgaand aan of na uw bezoek aan het kasteel kunt u alle tijd nemen om een wandeling te maken door de kasteeltuinen.

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Denk hierbij aan gesloten musea, theaters en attracties en evenementen die zijn afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, verwijzen wij u naar deze aanbieders voor de meest actuele stand van zaken. Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Rijksmuseum Muiderslot

Vlakbij Amsterdam ligt het Rijksmuseum Muiderslot! Dwaal rond door de Gouden Eeuw, doe een spannende speurtocht door de Ridder- en Torenroute of bezoek de prachtige historische tuinen. Vergeet ook niet langs te gaan bij de valkenier, waar u roofvogels van heel dichtbij kunt bewonderen. Even lekker uitrusten? Onder het genot van een hapje en een drankje kan dat in de Taveerne van het kasteel. Een bezoek aan Muiderslot is een onvergetelijk dagje uit!

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Contact

Rijksmuseum Muiderslot

Herengracht 1

1398 AA Muiden

0294256262


www.muiderslot.nl

Vergelijkbaar aanbod