U bespaart  € 15,50 per ticket
Op max.  1 ticket per VIP-KAART
Let op u dient online een tijdslot te reserveren
alleen op vertoon van de VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum. Klik hier voor de contactmogelijkheden.

Rijksmuseum Muiderslot

Vlakbij Amsterdam ligt het Rijksmuseum Muiderslot! Dwaal rond door de Gouden Eeuw, doe een spannende speurtocht door de Ridder- en Torenroute of bezoek de prachtige historische tuinen. Vergeet ook niet langs te gaan bij de valkenier, waar u roofvogels van heel dichtbij kunt bewonderen. Even lekker uitrusten? Onder het genot van een hapje en een drankje kan dat in de Taveerne van het kasteel. Een bezoek aan Muiderslot is een onvergetelijk dagje uit!

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Contact

Rijksmuseum Muiderslot

Herengracht 1

1398 AA Muiden

0294256262


www.muiderslot.nl

Vergelijkbaar aanbod