U bespaart € 15,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in november 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

De 2 personen gratis-actie is alleen geldig van 1 november t/m 30 november. Gaat u in een andere maand dan november naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.

In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum. Klik hier voor de contactgegevens.

Afrika Museum

In het Afrika Museum is een rijke collectie voorwerpen uit Afrika te vinden, verzameld door missionarissen die in Afrika werkten of nog steeds werkzaam zijn.

Inspirerend Afrika

Groots, actueel, kritisch, trendy, revolutionair, arty, krachtig, inspirerend. Dat, en nog zoveel meer, is Afrika!

Met maar liefst 54 landen, 2000 officieel erkende talen en talloze culturele gebruiken bestaat er niet zoiets als één Afrika. Afrika is het één na grootste continent ter wereld, vol diversiteit, bloeiende modescenes en dichterbij dan je denkt. Europa en Afrika zijn al eeuwen met elkaar verbonden en dat is terug te zien in ons alledaagse leven. In de vernieuwde vaste opstelling zie je een hedendaags Afrika met een blik op het verleden en de toekomst. Laat je meenemen langs de diversiteit, dynamiek en complexiteit van dit continent: van onafhankelijkheidsbewegingen, migratie, handelscontacten met Nederland en wereldbeschouwingen tot aan populaire cultuur, kunst en design.

Over het Afrika Museum

In het Afrika Museum leert u alles over het Afrikaanse continent. U ziet traditionele en hedendaagse kunst, maar ook honderden voorwerpen, strips, reclameposters en speelgoed. Deze objecten vertellen veel over de gebruiken en gewoonten in de verschillende Afrikaanse landen. Buiten wandelt u over een Ghanees erf, langs een dorp in Mali en paalwoningen uit Benin.

Contact

Afrika Museum

Postweg 6

6571 CS Berg en Dal

0880042800

10:00 - 17:00


www.afrikamuseum.nl

Beeld: Afrika Museum

Vergelijkbaar aanbod