U bespaart € 10,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in november 2020
er geldt een toeslag van € 1,- 
reserveer online een tijdslot voor uzelf
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

De 2 personen gratis-actie is alleen geldig van 1 november t/m 30 november. Gaat u in een andere maand dan november naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Anne Frank Huis

Iedereen kent het verhaal van Anne Frank, het Joodse meisje dat onderdook in het Achterhuis aan de Prinsengracht en in 1944 gearresteerd en weggevoerd werd. Meer dan zeventig jaar later is het Achterhuis dé plek om grip te krijgen op de Tweede Wereldoorlog, haar vele slachtoffers en in het bijzonder het leven van Anne Frank. Via de boekenkast komt u bij de twee verdiepingen en de zolderruimte waar de familie Frank en vier andere joodse lotgenoten twee jaar lang ondergedoken zaten. Hier schreef Anne Frank haar dagboeken, die tot op de dag van vandaag nog over de hele wereld worden gelezen. Citaten, foto’s en films illustreren het verhaal van het Achterhuis, haar onderduikers en haar helpers.

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Contact

Anne Frank Huis

Prinsengracht 267

1016 GV Amsterdam

0205567100


www.annefrank.org

Beeld: Cris Toala Olivares

Vergelijkbaar aanbod