U bespaart tot € 25,- op de entree
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opreserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Let op! 
Vanaf 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 zijn alle musea, bioscopen, theaters en dierenparken gesloten. Mocht u een ticket hebben gereserveerd of hebben gekocht, dan vervalt deze voor de periode t/m 19 januari en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door de desbetreffende partij.   Kijk voor speciaal thuisaanbod op deze pagina.

Cube design museum

In het Cube design museum komen nieuwe inzichten en kennis over design en innovatie tot leven.

(Re)design Death

10 februari 2020 t/m 24 januari 2021

In de expositie (Re)design Death toont Cube 40 Nederlandse en internationale designprojecten met betrekking tot de dood en de rituelen daaromheen. De expositie is ingedeeld in drie opeenvolgende thema’s, afgeleid van de fasen van overlijden: Voorbereiding, Afscheid, Rouw & voortleven. De objecten zijn afkomstig van over de hele wereld en hedendaags, toekomstgericht of speculatief. Zowel functioneel en technologisch, als poëtisch, belevings- en mensgericht design komt aan bod. Aan het einde van de expositie wordt een ruimte ingericht voor reflectie. Hier kunnen bezoekers nadenken en discussiëren over de vraag: “Wil je eeuwig leven?”

Over het Cube Design Museum

Een bezoek aan Cube leert over het proces van design en inspireert om actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Het probeert antwoord te geven op de vraag 'wat is design en waar dient het toe?'. Het museum ligt aan het Museumplein Limburg. Daar kunt u ook het Columbus Earth Center en Continium met uw VIP-KAART bezoeken.

Contact

Cube Design Museum

Museumplein 2

6461 MA Kerkrade

045 - 567 60 50

10:00–17:00


www.cubedesignmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod