U bespaart€ 15,-
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
voor grote tentoonstellingen betaalt u een toeslag van € 3,-.
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Museum MORE

Museum MORE in Gorssel is het grootste museum voor Modern Realisme. Met uw VIP-KAART bezoekt u ook de dependance Kasteel Ruurlo gratis.

Nieuwe Kaders

4 oktober 2020 t/m 24 januari 2021


De stadsdrukte, de pompende industrie, de mechanische kermis van het moderne bestaan raasde de jaren ‘20 binnen. Met de komst van handzame foto- en filmapparatuur werden kunstenaars verleid met nieuwe ogen te kijken naar de wereld om hen heen. Deze artistieke revolutie, deed sommigen zelfs geloven dat de schilderkunst had afgedaan. Volstrekt overbodig was geworden. In de tentoonstelling Nieuwe Kaders is echter te zien hoe deze eeuwenoude en piepjonge kunstvormen in Nederland tussen 1920 en 1940 opmerkelijk veel verwantschap vertonen.

Over Museum MORE

Naast de eigen collectie met topwerken van o.a. Jan Mankes, Pyke Koch, Charley Toorop en Carel Willink biedt Museum MORE doorlopend wisseltentoonstellingen die het rijke spectrum van figuratieve kunst laten zien. Van 20ste-eeuwse grootmeesters tot jong aanstormend talent. Laat u verbazen door technische perfectie en origineel realisme!

Contact

Museum MORE

Hoofdstraat 28

7213 CW Gorssel

0575 760 300

10:00 - 17:00


www.museummore.nl

Beeld: Pyke Koch, Portret van Asta Nielsen, 1929, Collectie Centraal Museum Utrecht © Pictoright

Vergelijkbaar aanbod