U bespaart€ 13,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let openkel geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Museon

Het Museon is de plek waar je met elkaars kennis, interessante en leuke onderwerpen op het gebied van cultuur en wetenschap onderzoek doet.

National Geographic - Colors of the World

28 juni t/m 1 maart 2020

National Geographic Colors of the World toont de fascinerende beleving van kleur in fotografie. Hoe bepaalt kleur het karakter van de foto? Dit fenomeen wordt getoond in prachtige fotografie. Een wereld van kleuren omringt ons elke minuut van de dag en toch staan we hier zelden bij stil. In deze tentoonstelling besteden we aandacht aan perceptie, betekenis en symboliek van kleuren in onze wereld. Kleur kan ons kalmeren, kleur kan ons energie geven, kleur kan ons verbazen en iedereen heeft een favoriete kleur! En wat is de betekenis van kleur bij dieren? Met spectaculaire foto’s van topfotografen als Steve McCurry, Brian J. Skerry en George F. Mobley.

Over Museon

Onder het motto 'ontdek de wereld' benadert Het Museon onderwerpen uit cultuur, natuur en wetenschap vanuit een geografisch perspectief. Ze laten de manier zien waarop de mens de aarde inricht en motiveren de bezoeker om onze planeet met respect te behandelen.

Contact

Museon

Stadhouderslaan 37

2517 HV Den Haag

+31 70 338 1338

11:00 - 17:00


www.museon.nl

Beeld: Flower Holi Festival, India door Robert Harding

Vergelijkbaar aanbod