U bespaart € 16,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let opreserveer online een tijdslot
 bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
 alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Museum Beelden aan Zee

Verstopt in de duinen vindt u het museum Beelden aan Zee. Ontsnap aan de drukte en aanschouw internationale, moderne en hedendaagse beeldhouwkunst.

Jacob van der Beugel - A Mutating Story

18 juli 2020 t/m 1 februari 2021


Mensen zijn complexe wezens, bestaande uit ontelbaar veel cellen, met elk een eigen structuur en functie. In zijn monumentale sculpturen presenteert de Nederlandse kunstenaar Jacob van der Beugel (1978) menselijke cellen als een ‘biologisch landschap’. Deze indringende kunstwerken tonen de kwetsbaarheid van menselijke cellen, maar ook hun vermogen om te muteren, te veranderen en zich aan te passen. In zijn werk brengt hij een gevoel van onafwendbaarheid en hoop samen. Dit levert fascinerende, prachtige kunstwerken op waarin kunst en wetenschap samensmelten door de unieke toepassing van keramiek en nieuwe, innovatieve bouwmaterialen als ‘zelfhelend’ beton. Voor Van der Beugel staan deze kunstwerken symbool voor een verkenning van het menselijk genoom (genetisch materiaal) en zijn vermogen om te veranderen. Hij nodigt het publiek uit om na te denken over zijn biologische toekomst en het proces van menselijke degeneratie; het afsterven van cellen.

Over Museum Beelden aan Zee

Liefhebbers van beeldhouwkunst kunnen in het Museum Beelden aan Zee ruim 3.000 beelden bekijken. In het museum, dat aan het strand van Scheveningen ligt, is internationale, moderne en hedendaagse beeldhouwkunst te vinden. Beelden, penningen en sculpturen, veelal uit de tweede helft van de twintigste eeuw.

Contact

Museum Beelden aan Zee

Harteveltstraat 1

2586 EL Den Haag

070 358 58 57

10:00 - 17:00


www.beeldenaanzee.nl

Beeld: Jacob van der Beugel - Memories

Vergelijkbaar aanbod