U bespaart€ 17,- per ticket
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op

Museum Catharijneconvent opent de deuren op 1 juni. In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Museum Catharijneconvent

Kom alles te weten over christelijke kunst, cultuur en geschiedenis!


Allemaal wonderen

28 februari t/m 23 augustus 2020

Sensationele kunstwerken, indrukwekkende verhalen en wetenschappelijke invalshoeken. Ervaar deze verrassende tentoonstelling waarin het wonder centraal staat! Wonderen spelen sinds het begin van de mensheid een rol in het leven van alledag. Ook kunstenaars laten zich er al eeuwenlang door inspireren. Het weergeven van wat er zich tussen hemel en aarde afspeelt, vraagt van hen hun allergrootste verbeeldingsvermogen. Die uitdaging heeft de meest spannende en ontroerende kunst opgeleverd. Van Rembrandt tot Mondriaan en Abramović, voor deze tentoonstelling heeft het museum de mooiste en verrassendste werken uit internationale collecties samengebracht.

Over Museum Catharijneconvent

Leer alles over christelijke kunst, normen en waarden en tradities. Het museum wil inzicht geven in de invloed van het christendom en meer begrip creëren voor ieders leefwereld. De collectie moet verwonderen, verdieping en inspiratie brengen. Daarbij wordt geen richting aangegeven, maar is er ruimte voor eigen interpretaties en ervaringen.

Contact

Museum Catharijneconvent

Lange Nieuwstraat 38

3512 PH Utrecht

030 231 38 35

10:00 - 17:00


www.catharijneconvent.nl

Beeld: Geboorte van Christus, paneel uit het Middelrijns altaar, Middelrijn of Westfalen, ca. 1410, Museum Catharijneconvent.

Vergelijkbaar aanbod