U bespaart € 14,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Museum de Fundatie

Museum de Fundatie biedt, in haar twee vestigingen, een veelzijdige en internationale collectie met oude, maar ook moderne en hedendaagse kunst.


Annabel Oosteweeghel - Insomnia

18 januari t/m 23 augustus 2020

Met Insomnia laat Oosteweeghel de wereld van de slapelozen zien. De duistere en verborgen wereld van de nacht, waarin de meesten van ons slapen maar 20 procent van de Nederlanders wakker is. De eenzaamheid, het woelen; nachtelijk lijden dringt zich aan je op in deze fotoserie. Insomnia gaat over slapeloosheid en wat het doet met hen die er last van hebben. Hoe is het om uren wakker te liggen terwijl iedereen slaapt? Piekeren, een nachtwandeling maken, blijven liggen of opstaan en gaan werken, een tv-serie kijken of de vloer dweilen. Oosteweeghel portretteerde zestien mensen: mannen en vrouwen, jong en oud, uit heel Nederland en met verschillende achtergronden, elk met een eigen verhaal. 

Over Museum de Fundatie

Museum de Fundatie heeft twee vestigingen: Fundatie Zwolle en Kasteel het Nijenhuis met beeldentuin in Heino/Wijhe. Naast wisselende tentoonstellingen is er een keuze uit de collectie te zien met werken van Turner, Canova, Van Gogh, Picabia en Mondriaan. De Wolk op het museum biedt een fantastisch uitzicht over de historische binnenstad van Zwolle.

Contact

Museum de Fundatie

Blijmarkt 20

8011 NE Zwolle

057 238 81 88

11:00 - 17:00


www.museumdefundatie.nl

Beeld: Annabel Oosteweeghel, Julia, uit de serie Insomnia, foto, 45 x 60 cm.

Vergelijkbaar aanbod