U bespaart€ 12,50
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum. Klik hier voor de contactmogelijkheden.

Museum Het Valkhof

Van een belangrijke verzameling Romeinse archeologie tot een collectie pop art: u ziet het in Museum het Valkhof.

Geel als citroen, rood als tomaat

21 juni t/m 13 september 2020

Met Geel als citroen, rood als tomaat presenteert Museum Het Valkhof een tweede tentoonstelling in de serie Vliegende Hollanders, Gelderse toptalenten, waarin telkens twee kunstenaars als een balancing duality voor het voetlicht worden gebracht. Lag in 2019 de focus op de verbinding tussen jong en oud, in 2020 ligt deze op de verstrengeling van kunst en design. In deze kleurrijke tentoonstelling worden de Gelderse meubel- en productontwerper Ineke Hans (1966) en beeldend kunstenaar Erik Mattijssen (1957) door het museum uitgedaagd om samen een bijzondere opdracht aan te gaan: stel een tentoonstelling samen waarin je duidelijk zichtbaar reageert op elkaars werk. Het verrassende, zinnenprikkelende resultaat van deze twee aan elkaar gewaagde grootheden is van 21 juni t/m 13 september te bewonderen.

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Over Museum het Valkhof

Op de plek waar ooit een Romeins legerkamp lag en keizer Karel de Grote een burcht liet bouwen, staat nu Museum Het Valkhof. Naast de archeologische verzameling kunt u ook een bijzondere collectie pop art bekijken, die voornamelijk uit schilderijen, collages-assemblages, werken op papier en beeldhouwwerken bestaat.

Contact

Museum Het Valkhof

Kelfkensbos 59

6511 TB Nijmegen

024 360 88 05

11:00 - 17:00


www.museumhetvalkhof.nl

Beeld: Erik Mattijssen, Union of the artists (2010); Ineke Hans, Forest for the trees (2005) & Fly (2008).

Vergelijkbaar aanbod