U bespaart€ 15,-
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opalleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
voor grote tentoonstellingen betaalt u een toeslag van € 3,-.

Museum MORE

Museum MORE in Gorssel is het grootste museum voor Modern Realisme. Met uw VIP-KAART bezoekt u ook de dependance Kasteel Ruurlo gratis.

For Real | Britse Realisten uit de jaren ’20 en ’30


15 september t/m 5 januari 2020

Voor het eerst buiten Groot-Brittannië te zien. Museum MORE organiseert dit najaar de grote overzichtstentoonstelling For Real. Met 75 werken van maar liefst 35 kunstenaars zet het museum het beste, meest fascinerende en onverwachte van de Britse schilderkunst uit het interbellum in de spotlights. Een zorgvuldige selectie van topwerken schetst een divers en fantastisch beeld van de artistieke ontwikkelingen aan de andere kant van Het Kanaal in de roaring twenties en dirty thirties. Verwant aan het internationale neorealisme maar soms ook onmiskenbaar Brits. Elegante stiff-upper-lip portretten, naïeve working-class taferelen, roerloze landschappen en stadsgezichten, vervreemdende stillevens maar ook expressieve, intense werken.

Over Museum MORE

Naast de eigen collectie met topwerken van o.a. Jan Mankes, Pyke Koch, Charley Toorop en Carel Willink biedt Museum MORE doorlopend wisseltentoonstellingen die het rijke spectrum van figuratieve kunst laten zien. Van 20ste-eeuwse grootmeesters tot jong aanstormend talent. Laat u verbazen door technische perfectie en origineel realisme!

Contact

Museum MORE

Hoofdstraat 28

7213 CW Gorssel

0575 760 300

10:00 - 17:00


www.museummore.nl

Beeld: Winifred Knights, Edge of Abruzzi, 1924-30, collection Liss Llewellyn.

Vergelijkbaar aanbod