U bespaart€ 15,-
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
voor grote tentoonstellingen betaalt u een toeslag van € 3,-.
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum. Klik hier voor de contactmogelijkheden.

Museum MORE

Museum MORE in Gorssel is het grootste museum voor Modern Realisme. Met uw VIP-KAART bezoekt u ook de dependance Kasteel Ruurlo gratis.


Jan Beutener - After all

19 januari t/m 20 september 2020

Met een uitgebreide overzichtstentoonstelling brengt Museum MORE een ode aan het oeuvre van Jan Beutener (1932). Een kijker. Een ontdekker van dingen. Van details die hij een unieke lading geeft, van suggestieve maar altijd heldere uitsnedes of uitvergrotingen. Met gevoel voor absurdisme. En voor humor vermengd met melancholie. Alleen Beutener kan kiezen voor een paar knokige knieën die uitsteken tegen een windscherm of een zakdoekje verstopt in de naad van een fauteuil. After All toont een selectie van meer dan 70 schilderijen van Beutener. Een terugblik op 50 jaar kunstenaarschap tussen 1969-2019.

Over Museum MORE

Naast de eigen collectie met topwerken van o.a. Jan Mankes, Pyke Koch, Charley Toorop en Carel Willink biedt Museum MORE doorlopend wisseltentoonstellingen die het rijke spectrum van figuratieve kunst laten zien. Van 20ste-eeuwse grootmeesters tot jong aanstormend talent. Laat u verbazen door technische perfectie en origineel realisme!

Contact

Museum MORE

Hoofdstraat 28

7213 CW Gorssel

0575 760 300

10:00 - 17:00


www.museummore.nl

Beeld: Jan Beutener, Bed, 1978, Dordrechts Museum ©Pictoright.

Vergelijkbaar aanbod