U bespaart € 8,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
reserveer online een tijdslot
 bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
 alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!


Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum.

Museumhuis Bartolotti

Herleef de geschiedenis van dit oude, Amsterdamse koopmanshuis.

Huis Bartolotti was één van de grootste koopsmanshuizen in 1620. Halverwege de achttiende eeuw bleek dit toch nog steeds niet groot genoeg te zijn voor de walvisreder Jan van Tarelink. Hij liet een enorm achterhuis aanbouwen. Maar ook latere bewoners wilden hun stempel drukken op het huis. In dit pand ziet u allerlei stijlen door elkaar heen, met als klapstuk de Zaal in Rococostijl. Ontdek alle verschillende stijlelementen die dit huis rijk is.

Museumhuizen van Vereniging Hendrick de Keyser

Vereniging Hendrick de Keyser behoudt al meer dan 100 jaar de mooiste huizen van Nederland. Museumhuizen zijn de bijzonderste huizen van deze vereniging. Je krijgt er een beeld van hoe er van 1550 tot nu geleefd wordt in Nederland. Naast verhalen over de architectuur, de geschiedenis en de bewoners, beleef je het huis vooral zelf. In de Museumhuizen geen gefluister of afzetkoordjes. Ga zitten op de stoelen, kijk in de kast of bak koekjes in de keuken....

Contact

Museumhuis Bartolotti

Herengracht 170

1016 BP Amsterdam

12:00 - 16:00


www.museumhuizen.nl

Vergelijkbaar aanbod