U bespaart € 6,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
u dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum.

Museumhuis Bonck

Een huis met een bijzondere geschiedenis als koopmanshuis, linnenweverij, stadsboerderij en woonhuis.

Huis Bonck heeft een unieke sfeer en een bezoek aan deze woning is een hele belevenis. Komt u ook zitten aan het bureau in het hangkamertje? Dit bijzondere kamertje is opgehangen aan de zolderbalk, vandaar de naam. Neem plaats en bekijk het uitzicht over het water.

Museumhuizen van Vereniging Hendrick de Keyser

Vereniging Hendrick de Keyser behoudt al meer dan 100 jaar de mooiste huizen van Nederland. Museumhuizen zijn de bijzonderste huizen van deze vereniging. Je krijgt er een beeld van hoe er van 1550 tot nu geleefd wordt in Nederland. Naast verhalen over de architectuur, de geschiedenis en de bewoners, beleef je het huis vooral zelf. In de Museumhuizen geen gefluister of afzetkoordjes. Ga zitten op de stoelen, kijk in de kast of bak koekjes in de keuken....

Contact

Museumhuis Bonck

Binnenluiendijk 3

1621 ME Hoorn


www.museumhuizen.nl/nl/huis-bonck

Beeld: Arjan Bronkhorst

Vergelijkbaar aanbod