U bespaart  tot € 35,- op de entree
U ontvangt gratis toegang voor twee personen
Bij de onderstaande musea
Actieperiode1 november t/m 18 december 2020
Let opalleen geldig bij de deelnemende musea
reserveer online een tijdslot voor uzelf en uw introducé 
alleen geldig op vertoon van de VIP-KAART

Museummaand wordt verlengd!

Goed nieuws: museummaand wordt verlengd! Als BankGiro Loterij deelnemer kunt u daarom tot en met 18 december met 2 personen gratis naar meer dan 60 musea in heel Nederland. Tot en met 18 december geeft uw VIP-KAART gratis toegang voor niet één, maar twee personen.


Let op! Bezoek alleen musea in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. Omdat musea een beperkte maximale capaciteit hebben, verzoeken wij u vriendelijk om uw reservering op te volgen. Is dat niet mogelijk? Geen probleem! U kunt bij de meeste musea uw tickets kosteloos omboeken naar een later moment. Of u kunt zich telefonisch afmelden bij het museum, zodat de tickets vrijgegeven kunnen worden voor andere bezoekers.

 

De deelnemende musea hanteren allemaal de coronamaatregelen zoals die zijn ingesteld door de Rijksoverheid. Op de website van Rijksoverheid vindt u meer informatie over de maatregelen.Deelnemende musea

Bij de onderstaande musea kunt u in november gratis naar binnen met 2 personen met de VIP-KAART. Klik op het museum bij u in de buurt voor praktische informatie rondon de coronamaatregelen, het laatste nieuws over de huidige tentoonstellingen en om een tijdslot te reserveren voor uzelf en uw introducé.

Vergelijkbaar aanbod