U bespaart € 23,50 per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
exclusief € 2,- transactiekosten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Museumstoomtram

De spannendste reis door de tijd maakt u in het vervoermiddel van vroeger: de stoomtram! Stap aan boord en ontdek de historische driehoek tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.

Over Museumstoomstram

Beleef een bijzondere reis met het vervoermiddel van vroeger: de stoomtram! Stap aan boord in Hoorn en rijd naar Medemblik. De spoorweg uit 1887 verbindt de leukste historische attracties van deze historische driehoek. U passeert oorspronkelijke stations en leert van alles over hét vervoermiddel van vroeger. Plan hier uw dagje uit.

Vanaf Medemblik kunt u een vaartocht maken naar Enkhuizen waar u ook het Zuiderzeemuseum gratis kan bezoeken met uw VIP-KAART. U dient dan wel met de NS terug te reizen naar Hoorn.

Contact

Museumstoomtram

Van Dedemstraat 8

1624 NN Hoorn

0229 21 48 62

09:45 – 16:30


www.museumstoomtram.nl

Beeld: Rein Korthof

Vergelijkbaar aanbod