U bespaart€ 16,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op

Naturalis Biodiversity Center opent de deuren op 1 juni. In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Naturalis Biodiversity Center

Na drie jaar (ver)bouwen is het nieuwe Naturalis weer open! Raak verwonderd over alle rijkdommen van de natuur. Naturalis wil een bijdrage leveren aan de kennis en waardering voor de natuur. Van biologie en geologie tot natuurlijke historie en biodiversiteit. Hun missie is die biodiversiteit te beschrijven, begrijpen en verklaren in het belang van het welzijn van de mens. In het nieuwe Naturalis ontdek je het mooiste van de natuur. Reis terug naar de wereld van de dino's en sta oog in oog met T. rex Trix, of leer meer over de verrassende versiertrucs van dieren en planten.


De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.
Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.

Contact

Naturalis Biodiversity Center

Darwinweg 2

2333 CR Leiden

071 751 96 00


www.naturalis.nl

Beeld: Opening Naturalis - Anne Reitsma Fotografie

Vergelijkbaar aanbod