U bespaart € 16,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opreserveer online een starttijd
voor de tentoonstelling Van onschatbare waarde geldt een toeslag van € 2,- t/m 17 april 2021
de 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
 bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
 alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!


Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan ge
ldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Naturalis Biodiversity Center

In het nieuwe Naturalis dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Reis terug naar de tijd van de dino's en sta oog in oog met T. rex Trix, sta oog in oog met een Afrikaanse olifant en leer meer over de verrassende versiertrucs van dieren en planten.

Van onschatbare waarde - 200 jaar Naturalis

30 september 2020 tot en met 17 april 2021 (let op: voor deze tentoonstelling geldt een toeslag van € 2,-)

In de jubileumtentoonstelling Van onschatbare waarde - 200 jaar Naturalis laat het museum 25 absolute topstukken uit de collectie zien. Deze bijzondere objecten zijn voor het eerst, of sinds lange tijd, te bewonderen. Objecten als de uitgestorven Kaapse leeuw en de dodo, maar ook het En Tibi herbarium en de Darwinvinken werpen samen licht op de indrukwekkende geschiedenis van Naturalis. 200 dagen lang toont Naturalis deze topstukken en hun verhalen, waarna ze weer een plek in de immense collectietoren innemen. Onderdeel van de tentoonstelling vormen portretten van bijzondere Nederlanders met hún favoriete natuurhistorische schat uit de rijkscollectie.

Over Naturalis Biodiversity Center

Fascinatie voor de schoonheid en diversiteit van de natuur, dat is het fundament van Naturalis. Wij zijn Naturalis Biodiversity Center. Met onze natuurhistorische collectie, kennis en data bestuderen wij al 200 jaar het leven op aarde. Klein of groot. Springlevend of al miljoenen jaren dood. Zo dragen we bij aan oplossingen voor grote, mondiale vraagstukken rondom klimaat, leefomgeving, voedselvoorziening en geneesmiddelen. En dat is nu belangrijker dan ooit. In ons museum in Leiden tonen we de rijkdom van de natuur. Daar, maar ook buiten de muren van het museum, laten we jong en oud ervaren hoe bijzonder biodiversiteit is en maken we iedereen enthousiast voor de natuur.

Contact

Naturalis Biodiversity Center

Darwinweg 2

2333 CR Leiden

071 751 96 00


www.naturalis.nl

Beeld: Olifant in zaal Leven - Naturalis Biodiversity Center

Vergelijkbaar aanbod