U bespaart€ 13,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opmaandag gesloten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Natuurmuseum Fryslân

Bij het Natuurmuseum Fryslân leer je alles over de bijzondere dieren en planten van deze noordelijke provincie via interactieve opdrachten, spelletjes en proefjes. Zelf doen en beleven staan centraal in dit verrassende natuurmuseum!


De OnderWaterSafari

Ben je ook zo benieuwd hoe het leven er onderwater uit ziet? Stap dan in de spetterend nieuwe attractie: De OnderWaterSafari. Hier maak je in een voertuig een reis van het zoete water van sloot en plas naar het zoute water van de Waddenzee. De OnderWatersafari is een echte interactieve ride. Onderweg zie je wat er allemaal onder de waterspiegel leeft en ga je op zoek naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland: de bever, otter, meerval, zeehond en bruinvis!


Over het Natuurmuseum Fryslân

Het thema van het museum is de natuur van Fryslân. Vier verdiepingen vol informatie, bijzondere dieren en planten, opdrachten, proefjes, spelletjes en andere verrassingen nodigen uit om ontdekt te worden. Zelf doen en beleven staan centraal en maken dit museum tot het natuurleukste van Nederland!

Contact

Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2

8911EM Leeuwarden

058 233 22 44

10.00 - 17.00


www.natuurmuseumfryslan.nl

Vergelijkbaar aanbod