U bespaart € 13,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum. Klik hier voor meer informatie.

Natuurmuseum Fryslân

Bij het Natuurmuseum Fryslân leer je alles over de bijzondere dieren en planten van deze noordelijke provincie via interactieve opdrachten, spelletjes en proefjes. Zelf doen en beleven staan centraal in dit verrassende natuurmuseum!


De OnderWaterSafari

Ben je ook zo benieuwd hoe het leven er onderwater uit ziet? Stap dan in de spetterend nieuwe attractie: De OnderWaterSafari. Hier maak je in een voertuig een reis van het zoete water van sloot en plas naar het zoute water van de Waddenzee. De OnderWatersafari is een echte interactieve ride. Onderweg zie je wat er allemaal onder de waterspiegel leeft en ga je op zoek naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland: de bever, otter, meerval, zeehond en bruinvis!


Over het Natuurmuseum Fryslân

Het thema van het museum is de natuur van Fryslân. Vier verdiepingen vol informatie, bijzondere dieren en planten, opdrachten, proefjes, spelletjes en andere verrassingen nodigen uit om ontdekt te worden. Zelf doen en beleven staan centraal en maken dit museum tot het natuurleukste van Nederland!

Contact

Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2

8911EM Leeuwarden

058 233 22 44

10.00 - 17.00


www.natuurmuseumfryslan.nl

Vergelijkbaar aanbod