U bespaart€ 14,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let op de actie is alleen geldig aan de kassa van het museum
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum is het nationale museum voor fotografie met een indrukwekkende collectie van meer dan 5,5 miljoen beelden.

Sterke verhalen uit de rijke collectie van het Nederlands Fotomuseum

16 november 2019 t/m 30 augustus 2020

Het Nederlands Fotomuseum verzamelt fotografie uit Nederland en bij de verzamelkeuze spelen verhalen een cruciale rol: het museum verzamelt geen losse foto’s, maar complete archieven of volledige fotoseries. In de tentoonstelling Sterke verhalen laat het museum een verscheidenheid aan visuele verhalen uit de rijke collectie zien. Het is een mix van historische en eigentijdse fotografie; van thema’s en onderwerpen; van professionele en amateurfotografen. En uiteraard alle visueel sterk.De tentoonstelling Sterke verhalen past in de nieuwe koers van het museum waarbij fotografie uit Nederland centraal staat en in het bijzonder de rijke museumcollectie.

Over het Nederlands Fotomuseum

Het Fotomuseum heeft ruim 130 archieven van Nederlandse fotografen in het bezit. Dit zorgt voor een rijk en bijzonder overzicht van ruim 100 jaar aan Nederlandse fotogeschiedenis. Denk aan Ed van den Elsken, Aart Klein, Cas Oorthuys en Frits Rotgans.

Contact

Nederlands Fotomuseum

Wilhelminakade 332

3072AR Rotterdam

+31 (0)10 203 04 05

di. - zo. 11.00 tot 17.00 uur


https://www.nederlandsfotomuseum.nl/

Beeld: Afrikaanse immigranten wachten op de komst van het Rode Kruis dat ze per bus naar de haven van Tarifa zal brengen, Spanje (2001).

Vergelijkbaar aanbod