U bespaart€ 19,50 per ticket
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Let opu dient een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum. Klik hier voor de contactmogelijkheden.

Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Tijdens het hoogseizoen (van 28 maart t/m 25 oktober) zijn er verschillende activiteiten die je meenemen op een reis door de tijd.

Canon van Nederland

Van hunebed tot heden: de hele geschiedenis van ons land ziet u in één tentoonstelling. Beleef de hoogte- en dieptepunten uit de Nederlandse geschiedenis aan de hand van historische personen, gebeurtenissen en onderwerpen.

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Over het Nederlands Openluchtmuseum

In dit museum geven allerlei gebouwen en voorwerpen u een beeld van het Nederlandse leven vanaf 1650 tot nu. U vindt er o.a. originele boerderijen, molens, arbeidershuisjes, een school, een kerk, een melkfabriek en een ophaalbrug. Extra leuk bezoekers kunnen bijna overal zelf meedoen met diverse activiteiten!

Contact

Nederlands Openluchtmuseum

Hoeferlaan 4

6816 SG Arnhem

026 357 6111

10:00 - 17:00


www.openluchtmuseum.nl

Beeld: Canonwand en Smederij. Nederlands Openluchtmuseum

Vergelijkbaar aanbod