U bespaart€ 17,50 per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let op u dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op

NEMO Science Museum opent de deuren op 1 juni. In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele openingstijden.

NEMO Science Museum

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend wetenschap en technologie zijn.

Op vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops ervaart u in NEMO hoe bijzonder alledaagse dingen zijn. Op het dakplein is de gratis buitententoonstelling Energetica. Ervaar de energie uit wind, water en zon en ga de strijd aan met de natuurkrachten. Met een prachtig uitzicht over de oude binnenstad. In de tentoonstelling 'Leven in het heelal' worden bezoekers meegenomen op een ontdekkingsreis naar de verste uithoeken van het heelal. Via miljarden jaren oude sterren naar planeten waar wel of geen leven mogelijk is. In de nieuwe tentoonstelling Humania kom je door middel van spellen, tests en museale objecten alles te weten over je eigen soort: de mens. Heb je wel eens door een knuffelmachine gerold? Samen getongd met reuzetongen of met een verouderingsmachine gekeken hoe jij er over 20 jaar uitziet met jouw levensstijl?

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Contact

NEMO Science Museum

Oosterdok 2

1011 VX Amsterdam

020 531 32 33

10:00 - 17:30


www.nemosciencemuseum.nl

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Beeld: DigiDaan

Vergelijkbaar aanbod