U ontvangt€ 4,- korting 
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Vooralle films in het aanbod
Reguliere prijs€ 12,50 (volwassenen) € 9,75 (kinderen)
Gebruik de codeBGL789
Let opalleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Belangrijke mededeling

Het Omniversum is gesloten i.v.m. maatregelen omtrent het coronavirus. Het Omniversum neemt contact op met deelnemers die tickets hebben gekocht voor de filmvoorstellingen in maart tijdens de Filmmaand.


Omniversum Den Haag

In het Omniversum, een grootbeeldfilmtheater, worden films op een enorm scherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol ter grote van een half voetbalveld. Ronduit spectaculair! Bekijk hier actuele filmaanbod.

De films in Omniversum nemen je mee naar andere werelden: in het verleden gingen we al mee op expeditie naar de top van Mount Everest en beleefden we een heuse rafttocht dwars door de Grand Canyon. Sinds 1984 bracht Omniversum al ruim 100 films uit en daar komen er ieder jaar weer meer bij. De programmering biedt documentaire-achtige films waarin mens, natuur, cultuur, avontuur en wetenschap centraal staan. Alle films zijn Nederlands gesproken (via oortelefoon ook in Engels te volgen) en meestal geschikt voor alle leeftijden tenzij anders aangegeven. Het zaalprogramma duurt circa 50 minuten. Ieder uur start er een nieuwe film.

Nu te zien

  • Turtle adventure
  • Oceans, our blue planet
  • Superpower Dogs
  • Wild Canada
  • Voyage of time
  • A beautiful planet


Turtle adventure

Turtle adventure is het bijzondere verhaal van de Australische groene zeeschildpad Bunji. Tijdens haar spannende avonturen ontmoet Bunji allerlei buitengewone bewoners van de zee zoals vrolijke clownvissen, enorme walvissen en stoere haaien. Volg de wereldreis van dit dappere en lieve diertje op het reusachtige koepelscherm!

Over het Omniversum

Beleef een spectaculaire filmervaring bij het Omniversum! Met de VIP-KAART gaat u hier voor maar € 8,50 naar de film. Van bijzondere natuurfilms tot grootse avonturen op het witte doek, in deze unieke bioscoop beleeft u het allemaal. Bekijk hier actuele filmaanbod.

Contact

Omniversum

President Kennedylaan 5

2517 JK Den Haag

0900-6664837


www.omniversum.nl

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Vergelijkbaar aanbod