U ontvangt€ 4,- korting 
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Vooralle films in het aanbod
Reguliere prijs€ 12,50 (volwassenen) € 9,75 (kinderen)
Gebruik de codeBGL789
Let opalleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op! 
Vanaf 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 zijn alle musea, bioscopen, theaters en dierenparken gesloten. Mocht u een ticket hebben gereserveerd of hebben gekocht, dan vervalt deze voor de periode t/m 19 januari en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door de desbetreffende partij. Kijk voor speciaal thuisaanbod op deze pagina.

Omniversum Den Haag

In het Omniversum, een grootbeeldfilmtheater, worden films op een enorm scherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol ter grote van een half voetbalveld. Ronduit spectaculair! Bekijk hier actuele filmaanbod.

Omniversum neemt u deze zomer mee op op eeen spectaculaire vakantie

Travel the World! Deze zomer neemt Omniversum u met zes spectaculaire grootbeeldfilms mee op vakantie naar alle uithoeken van de wereld. Van swingend Cuba, de stoere Verenigde Staten en het wonderschone Canada naar het mysterieuze Egypte. Jonge bezoekers verkennen met het schildpadje Bunji de azuurblauwe zeeën rond Australië en met Oceans van BBC Earth leert u de wereld onder water kennen. Op het 840 m² grote koepelscherm van het Haagse filmtheater zijn het onvergetelijke ervaringen.

Over het Omniversum

Beleef een spectaculaire filmervaring bij het Omniversum! Met de VIP-KAART gaat u hier voor maar € 8,50 naar de film. Van bijzondere natuurfilms tot grootse avonturen op het witte doek, in deze unieke bioscoop beleeft u het allemaal. Bekijk hier actuele filmaanbod.

Contact

Omniversum

President Kennedylaan 5

2517 JK Den Haag

0703545454


www.omniversum.nl

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Vergelijkbaar aanbod