U bespaart € 8,50 per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

Komt u met een introducé? De introducé kiest op de bestelpagina het ticket VIP-KAART introducé en komt samen met de VIP-KAARThouder (één introducé per VIP-KAART).

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum.

Paleis Het Loo

Let op: het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is tot medio 2021 gesloten vanwege een grootschalige verbouwing. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Zomerdagen

18 juli t/m 23 augustus 2020


Geniet van de Zomerdagen op Paleis Het Loo van vrijdag t/m maandag! Extra leuk, voor jong en oud én op royale afstand. Op meerdere plekken staan verhalenpodia. Zo hoort u op het Stallenplein verhalen over de bijzondere auto’s en rijtuigen en kunt u in de tuinen luisteren naar verhalen over de fonteinen en de bijzondere barokke vormen. Kinderen speuren er ondertussen op los met de speurroute door de tuin. Leg jullie Zomerdag vast op een fotogenieke manier bij een van de gouden schilderijlijsten met koninklijke achtergrond. Dat is ‘Ontspannen op royale afstand’ met een zomers tintje! Kom genieten in de vernieuwde Prins Hendrik garage of op het royale terras bij de Colonnades.

 

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Over Paleis het Loo

Wat begon als een jachtverblijf groeide uit tot een paleis voor een koning. Meer dan 300 jaar woonden en werkten de Oranjes op Paleis Het Loo. De familie ontving er gasten, voor vertier en zaken. De tuinen werden gebruikt om in te flaneren en te genieten van exotische bloemen en planten. Binnen vonden koninklijke diners plaats, geserveerd op prachtige serviezen. Bezoek de prachtige tuinen en stallen en ontdek het royale verleden van Paleis Het Loo. 

Contact

Paleis Het Loo

Koninklijk Park 1

7315 JA Apeldoorn

055 577 24 00

10:00 - 17:00


www.paleishetloo.nl

Beeld: Hesmerg LR

Vergelijkbaar aanbod