U ontvangt50% korting
U betaalt slechts € 25,-  € 12,50 per ticket
Op max.4 tickets per VIP-KAART
Gebruik de kortingscodeBGLVIP
Voor vragenbel naar 020-8200162
Let opOP=OP (beperkt aantal tickets)
de korting geldt alleen op de onderstaande concerten
exclusief € 1,50,- transactiekosten
uw VIP-KAART wordt gecontroleerd aan de kassa 

PopUp Podium in De Hallen Studio's

Het PopUp Podium biedt een Podium voor Nederlandse artiesten, in een prachtige locatie die zich hiervoor uitstekend leent, ook in de Corona-crisis waarin we onszelf vinden: De Hallen Studio’s in Amsterdam! De Hallen Studio’s zijn heel ruim opgezet, waardoor iedereen voldoende afstand tot elkaar kan bewaren. Dit doet niets af aan de uitstraling van de locatie: de aankleding en het karakter van het gebouw zorgen daarvoor. Let op: voor deze concerten zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus OP=OP!

 

Met onder andere:

Corrie van Binsbergen en Toon Tellegen - 2 juli | 20.00 uur

Toon Tellegen brengt een kersvers verhaal dat hij onlangs voor de ‘corona-verhalenserie’ van de Groene Amsterdammer schreef, gecombineerd met gedichten uit het programma Hemels en Vergeefs. Corrie van Binsbergen, Albert van Veenendaal en Alan Purves creëren hier een poëtische, soms absurdistische en soms onheilspellende soundtrack bij. Een bijzondere belevenis, die de toehoorder stof tot nadenken, schoonheid en troost biedt.


Bestel hier tickets


Réne van Kooten - 4 juli | 16.00 en 19.00 uur

Speciaal voor dit optreden in het PopUp Podium ontwikkelde musicalster René van Kooten een programma met liedjes van artiesten en bands die hem beïnvloed en geïnspireerd hebben. Ook komen een aantal origineel bewerkte musicalsongs voorbij. Geniet in intieme nachtclubsetting van dit unieke concert van René en een combo o.l.v. pianist Bernd van den Bos.


Bestel hier tickets

    Vergelijkbaar aanbod