U bespaart€ 15,- op de entree
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opgratis toegang is inclusief audiotour
beperkte openingstijden
gesloten op zaterdag
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum.

Portugese Synagoge

Midden in de voormalige Joodse buurt staat de Portugese Synagoge. Voor lange tijd was dit bijzondere bouwwerk de grootste synagoge ter wereld. Ontdek de geschiedenis van het Jodendom op deze unieke locatie.

Exclusief voor deelnemers

Met uw VIP-KAART ontvangt u een gratis audiotour tijdens een bezoek aan alle locaties van Het Grootste Museum van Nederland. Ontdek de hoogtepunten en laat u meevoeren door de tour die de geschiedenis van de synagoge aan het licht brengt.

Over de Portugese Synagoge

In het Joods Cultureel Kwartier staat de majestueuze Portugese Synagoge. Het 17de-eeuwse interieur is nog altijd intact gebleven en wordt verlicht door honderden kaarsen. Ontdek de unieke collectie ceremoniële objecten van zilver, goud en brokaat in de schatkamers, wandel door de oudste joodse bibliotheek ter wereld of geniet van een bijzonder kaarslichtconcert. Dit imposante bouwwerk wordt nog steeds gebruikt als gebedshuis, maar is het grootste gedeelte van de week ook toegankelijk voor publiek.

Contact

Portugese Synagoge

Mr. Visserplein 3

1011 RD Amsterdam

020 531 03 10


www.jck.nl

Raadpleeg de website van Het Grootste Museum van Nederland voor de openingstijden van de Portugese Synagoge.

Vergelijkbaar aanbod