U ontvangt 3 nummers voor slechts € 19,50 € 10
U krijgtbijna 50% korting op een proefabonnement 
U maakt kans op een koffiedate met Chantal Janzen in de &C store (incl. € 250 shoptegoed)
Het abonnement stopt automatisch na 3 nummers
Let ophoud uw VIP-KAART bij de hand

Proefabonnement &C en kans op een date met Chantal Janzen

3 nummers voor slechts € 10,-

Als deelnemer van de BankGiro Loterij profiteert u nu van een prachtige actie die gegarandeerd een glimlach op uw gezicht tovert: ontvang nu 3 x &C voor maar € 10!


Om het nog leuker te maken, maakt u nu ook exclusief kans op een unieke shopping experience met Chantal Janzen in de &C store inclusief € 250,- shoptegoed. U wordt opgehaald en thuisgebracht met de BankGiro Loterij limousine en beleeft een dag om nooit meer te vergeten. Geniet drie maanden lang van lekker veel leesvoer over mode, beauty, leuke interviews, lifestyle, food, travel en nog veel meer. Bestel het abonnement én maak automatisch kans op de shopdate met Chantal Janzen!


Actievoorwaarden

De winactie voor het te winnen bedrag van € 250,- shoptegoed en de koffieafspraak met Chantal Janzen wordt georganiseerd door &C. De winnaar wordt benoemd door &C en wordt op onpartijdige wijze aangewezen. De winnaar zal per post, telefoon of per e-mail bericht ontvangen over de gewonnen prijs. Deelname is alleen mogelijk indien de deelnemer minimaal 18 jaar oud is. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Vergelijkbaar aanbod