U bespaart€ 20,- per ticket
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Let optijdelijke tentoonstelling alleen toegankelijk
tijdens het gereserveerde tijdblok
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum Amsterdam vertelt met 8.000 objecten in tachtig zalen, het verhaal van 800 jaar Nederlandse geschiedenis en kunst.

Alle Rembrandts

15 februari t/m 10 juni 2019

Ter gelegenheid van de 350ste sterfdag van Rembrandt presenteert het Rijksmuseum voor het eerst een complete overzichtstentoonstelling van al zijn schilderijen, prenten en tekeningen. Met topstukken als De Nachtwacht en Het Joodse Bruidje beheert het museum de grootste collectie van Rembrandt-schilderijen ter wereld. De tentoonstelling geeft een uniek beeld van de kunstenaar als mens en als verhalenverteller, maar toont ook zijn innovatieve technieken en baanbrekende ideeën. Duik in de geschiedenis van ’s lands meest beroemde schilder en ontdek zijn invloed op de wereldwijde kunstgeschiedenis. 

Let op:

Voor een bezoek aan de tentoonstelling Alle Rembrandts is het noodzakelijk om een starttijd te reserveren. Via de website selecteert u de optie "Entree BankGiro Loterij VIP-kaart" om vervolgens uw gratis tickets te reserveren. Om de vaste collectie te bezoeken (zoals de Nachtwacht en de Eregalerij) is een reservering niet nodig.

Over het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum biedt u een internationaal en veelzijdig aanbod. Van Van Gogh, Karel Appel, Jozef Israëls, George Hendrik Breitner, Johannes Vermeer tot publiekstrekker en middelpunt ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt. In dit adembenemende gebouw met verrassende inrichting wordt jong en oud meegenomen langs schilderijen, beelden, historische voorwerpen en kunstnijverheid.

Contact

Rijksmuseum

Museumstraat 1

1071 XX Amsterdam

020 - 674 70 00

09:00 - 17:00


www.rijksmuseum.nl

Het Jaar van Rembrandt in het Rijksmuseum

Ter gelegenheid van het 350ste sterfjaar van Rembrandt presenteert het Rijksmuseum verschillende Rembrandt-tentoonstellingen en tientallen evenementen in het teken van de wereldbekende kunstenaar. Vanaf juli geeft het museum een uniek kijkje tijdens de restauratie van de Nachtwacht en start de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt. In het najaar schitteren topstukken van Nederlandse en Spaanse meesters in de expositie Rembrandt-Velázquez in de Philipsvleugel van het museum.

Vergelijkbaar aanbod