U ontvangt 20% korting op tickets (volwassenen) 
Op max. 10 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijs€ 32,50 (volwassenen) en € 16,25 (kinderen 4-11 jaar) 
Gebruik de codeBGL750
Let opvul de code in op de bestelpagina onder 'promotiecode'
prijs is inclusief servicekosten
tot 4 jaar gratis 
tijdsduur is  +/- 4 uur (incl. bezoek Schatkamer Stadsarchief) 
alleen geldig op vertoon van de VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Denk hierbij aan gesloten musea, theaters en attracties en evenementen die zijn afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, verwijzen wij u naar deze aanbieders voor de meest actuele stand van zaken. Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Amsterdam 750 Vaartocht

Vier de 750e verjaardag van Amsterdam met een prachtige vaartocht en een bezoek aan het stadsarchief

De Amsterdam 750 vaartocht neemt u mee in de geschiedenis en naar de culturele wortels van onze hoofdstad. Amsterdam trekt in 2,5 uur aan u voorbij vanuit een historische trekschuit, waar bevlogen gidsen de stad met u doorgronden in 11 verhalen op de plek waar het ooit gebeurde: hoe werd juist Amsterdam zo'n bijzondere, succesvolle, diverse, vrije en mooie stad? Tijdens de vaartocht geniet u onbeperkt van koffie, thee, sap en allerlei lekkers. Na de vaartocht nemen we u mee naar de schatkamer van het Amsterdamse stadsarchief, in een van de mooiste gebouwen: 'De Bazel' aan de Vijzelstraat. In de kluis van dit voormalige bankgebouw kom je oog-in-oog met vele bijzondere voorwerpen uit de (bijna) 750-jarige geschiedenis van onze hoofdstad. Na deze vier-uur durende belevenis bent u helemaal klaar voor de 750e verjaardag van Amsterdam, in 2025.

Contact

Rederij der Nederlanden

Singel 279

1012 WG Amsterdam

020 42 33 006


www.denederlanden.com

Beeld: De Dam met het Stadhuis en de Waag en daarachter de nooit gebouwde toren van de Nieuwe Kerk, 1653, tekening Jacobus van der Ulft.

Vergelijkbaar aanbod