U bespaart€ 17,50 per ticket
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Let op
Het Spoorwegmuseum opent de deuren op 1 juni. In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele informatie en openingstijden.

Spoorwegmuseum

Ontdek de spannende wereld van het treinreizen in het Spoorwegmuseum!

Tosti's Truffels Treinen

23 juni t/m 15 november 2020

Wie kent ze niet? De railtenders met koffie, de sfeerloze stationsrestauraties en de lauwe kroketjes uit de muur. Iedere treinreiziger heeft er wel mee te maken. Eten en drinken op het station of in de trein heeft een lange geschiedenis. Denk ook aan de luxe restauratierijtuigen in de internationale treinen waar de elite dineerde met kaviaar en truffels. Het Spoorwegmuseum brengt al deze onderwerpen samen in een eersteklas tentoonstelling Tosti’s Truffels Treinen.

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Over het Spoorwegmuseum

Je komt in dit museum ogen tekort voor alle antieke stoomlocomotieven en beroemde elektrische treinen. Laat je meevoeren in de sprookjesachtige sferen van de Oriënt Express, stap in de lift naar de negentiende eeuw en zie de eerste stoomlocomotief vertrekken, of maak een bloedstollende rit langs de stalen monsters van de jaren dertig. Beleef in de Vuurproef een spectaculaire virtuele reis door de treingeschiedenis of ga zelf aan de slag met proefjes en ontdek in het splinternieuwe Techlab hoe de techniek achter de trein werkt.

Contact

Het Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16

3581 XW Utrecht

030 230 62 06

10:00 -17:00


www.spoorwegmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod