U bespaart€ 18,50 per ticket
Op max.1 tickets per VIP-KAART
Let opalleen geldig aan de kassa van het museum
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Thuisblijftips van het Stedelijk Museum

Elke vrijdag zendt het Stedelijk Museum een live tour uit via Instagram en leiden conservatoren bezoekers digitaal rond door het museum. Verder hebben ze een goede dosis aan kijk-, luister en knutselmateriaal, zoals minidocumentaires en podcasts gekoppeld aan de meest spraakmakende tentoonstellingen en workshops voor kinderen en jongeren. Bekijk alle tips hier.

Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum is, met haar 90.000 objecten, één van de meest invloedrijke musea voor twintigste-eeuwse kunst.

Nam June Paik - The Future is Now

14 maart t/m 4 oktober 2020

Grootste overzicht in jaren van Nam June Paik: kunstenaar, visionair en pionier. Paik zag al vroeg in wat de impact van massamedia zouden zijn. Zo introduceerde hij de term ‘elektronische snelweg’ en voorspelde daarmee al in de jaren zeventig de toekomst van communicatie in het huidige internettijdperk. Zijn werk is multidisciplinair, experimenteel, innovatief en speels en van grote invloed op de generaties na hem.

Carlos Amorales: The Factory

23 november 2019 t/m 7 juni 2020

Carlos Amorales – The Factory is de eerste Europese overzichtstentoonstelling van de kunstenaar Carlos Amorales. De tentoonstelling geeft een beeld van het werk van een van de belangrijkste hedendaagse Mexicaanse kunstenaars. De tentoonstelling richt zich op zijn oeuvre vanaf het midden van de jaren 90 tot het meest recente werk dat de kunstenaar speciaal voor de tentoonstelling maakt. Kies je eigen route door de wereld van Amorales, vol met sprookjesachtige beelden en verhalen.

Over het Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum heeft bijna 90.000 objecten in het bezit. De collectie heeft als enkele pijlers De Stijl, het Bauhaus, Cobra, popart en het oudere neo-impressionisme. Zo heeft het museum een grote collectie schilderijen en tekeningen van Kazimir Malevitsj, werken van Manet, Vincent van Gogh en Cézanne.

Contact

Stedelijk Museum

Museumplein 10

1071 DJ Amsterdam

020 573 29 11

10:00 - 18:00


www.stedelijk.nl

Beeld: Nam June Paik, TV Garden, 1974-1977, reconstructie 2002. Exhibition copy with permission by Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, Düsseldorf. Foto: Peter Tijhuis

Vergelijkbaar aanbod