U bespaart € 18,50 per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum is, met haar 90.000 objecten, één van de meest invloedrijke musea voor twintigste-eeuwse kunst.

Nam June Paik - The Future is Now

14 maart t/m 4 oktober 2020

Grootste overzicht in jaren van Nam June Paik: kunstenaar, visionair en pionier. Paik zag al vroeg in wat de impact van massamedia zouden zijn. Zo introduceerde hij de term ‘elektronische snelweg’ en voorspelde daarmee al in de jaren zeventig de toekomst van communicatie in het huidige internettijdperk. Zijn werk is multidisciplinair, experimenteel, innovatief en speels en van grote invloed op de generaties na hem.

Over het Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum heeft bijna 90.000 objecten in het bezit. De collectie heeft als enkele pijlers De Stijl, het Bauhaus, Cobra, popart en het oudere neo-impressionisme. Zo heeft het museum een grote collectie schilderijen en tekeningen van Kazimir Malevitsj, werken van Manet, Vincent van Gogh en Cézanne.

Contact

Stedelijk Museum

Museumplein 10

1071 DJ Amsterdam

020 573 29 11

10:00 - 18:00


www.stedelijk.nl

Beeld: Nam June Paik, TV Garden, 1974-1977, reconstructie 2002. Exhibition copy with permission by Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, Düsseldorf. Foto: Peter Tijhuis

Vergelijkbaar aanbod